Happy Valley Residence-Residence by Elaine Lu & Vincent Lim

Elaine Lu & Vincent Lim Portrays The Happy Valley Residence Residence

Elaine Lu & Vincent Lim, the architect of the awarded project Happy Valley Residence - Residence by Elaine Lu & Vincent Lim spells out, Promoting the concept of flexible living, Lim + Lu's Happy Valley Residence aims to challenge the conventional notion of labelling rooms by removing walls that define specific spaces and as a result blurs boundaries. Lim+Lu deliberately chose colors that would inject fresh life into the space. The thresholds created by the subtle distinctions of color, texture and material maintain a fluidity to allow the space to blend effortlessly together as one. .

Happy Valley Residence-Residence by Elaine Lu & Vincent Lim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56561

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Meet Design homepage.

Design Magazine

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 280